Wszechnica Żywieniowa w SGGW

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

SGGW w Warszawie

KONTAKT

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

ul. Nowoursynowska 159C

02-776 Warszawa

Budynek 32

  Kierownik Wszechnicy
mgr Hanna Wysocka

Tel.: 22 59 37 004

Hania

e-mail: hanna_wysocka@sggw.pl

 

Nagłówek
Aktualności

Wszechnica Żywieniowa
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

zaprasza na prelekcję pt.
Nowoczesne techniki kulinarne
17 stycznia 2018 r. (środa)
godz. 17.15

prelekcję wygłoszą:
dr hab. Ewa Czarniecka-Skubina
(Zakład Technologii Gastronomicznej, SGGW)
doktoranci:
mgr inż. Artur Głuchowski, mgr inż. Marlena Pielak, mgr inż. Ewa Rasińska
(Zakład Technologii Gastronomicznej, SGGW)
Plakat