Wszechnica Żywieniowa w SGGW

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

SGGW w Warszawie

Prelekcje ON-LINE w INTERNECIE

Zapraszamy na transmisję w trybie on-line.

Zmiana transmisji ON_LINE

Dotychczs transmisję on-line mogło oglądać tylko 199 osób

Aktualnie przechodzimy na YouTube ilość użytkowników nieograniczona

link do strony: kliknij

 


Obecnie oferujemy tylko odbiór prezentacji, bez możliwości uczestniczenia w dyskusji.
Prosimy internautów o niezadawanie pytań podczas wykładów.
Wykładowcy nie będą na nie odpowiadali.
Proponujemy natomiast nadsyłanie pytań  pocztą elektroniczną na podany niżej adres, najlepiej z przynajmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Na pytania te, wykładowcy odpowiedzą podczas swoich wystąpień.

 

Nagłówek
Aktualności

Wszechnica Żywieniowa
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

zaprasza na prelekcję pt.
Jak nie marnować żywności?
13 grudnia 2017 r. (środa)
godz. 17.15

prelekcję wygłoszą:
dr inż. Beata Bilska, dr inż. Marzena Tomaszewska
(Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, SGGW)
dr inż. Maria Kowalewska
(Federacja Polskich Banków Żywności)
Moderatorzy:
dr hab. Anna Kołłajtis-Dołowy
prof. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska
dr hab. Krystyna Rejman

(Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW)

Plakat