Wszechnica Żywieniowa w SGGW

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

SGGW w Warszawie

Prelekcje ON-LINE w INTERNECIE

Zapraszamy na transmisję w trybie on-line.

Zmiana transmisji ON_LINE

Od stycznia NOWY KANAŁ

Dotychczs transmisję on-line mogło oglądać tylko 199 osób

Aktualnie przechodzimy na YouTube ilość użytkowników nieograniczona

link do strony: kliknij

 


Obecnie oferujemy tylko odbiór prezentacji, bez możliwości uczestniczenia w dyskusji.
Prosimy internautów o niezadawanie pytań podczas wykładów.
Wykładowcy nie będą na nie odpowiadali.
Proponujemy natomiast nadsyłanie pytań  pocztą elektroniczną na podany niżej adres, najlepiej z przynajmniej jednodniowym wyprzedzeniem. Na pytania te, wykładowcy odpowiedzą podczas swoich wystąpień.

 

Nagłówek
Aktualności

Wszechnica Żywieniowa
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

zaprasza na prelekcję pt.
Nowoczesne techniki kulinarne
17 stycznia 2018 r. (środa)
godz. 17.15

prelekcję wygłoszą:
dr hab. Ewa Czarniecka-Skubina
(Zakład Technologii Gastronomicznej, SGGW)
doktoranci:
mgr inż. Artur Głuchowski, mgr inż. Marlena Pielak, mgr inż. Ewa Rasińska
(Zakład Technologii Gastronomicznej, SGGW)
Plakat