Wszechnica Żywieniowa w SGGW

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

SGGW w Warszawie

Zmiana transmisji ON_LINE

Dotychczs transmisję on-line mogło oglądać tylko 199 osób

Aktualnie przechodzimy na YouTube ilość użytkowników nieograniczona

Od stycznia NOWY KANAŁ

link do strony: kliknij

 

Najbliższa prelekcja

10 kwietnia 2019 r. (środa)

godz.17:15

Błonnik pokarmowy a zdrowie

człowieka cz.1

dr hab. Jarosława Rutkowska

(Zakład

Analiz Instrumentalnychj, SGGW)

 

dr inż. Joanna Myszkowska-Ryciak


(Zakład Dietetyki, SGGW)

 

 

 

 

 

16 Stycznia 2019 r. (środa)

godz. 17.15

Insulinooporność z perspektywy lekarza i dietetyka

insulina

PLAKAT

prelekcję wygłoszą:

prof. dr hab. n.med.Wojciech Bik

(Zakład Neuroendokrynologii Klinicznej, Centrum Medyczne Kształcenia Podyplomowego w Warszawie)

dr inż. Danuta Gajewska

(Zakład Dietetyki, SGGW)

SLAJDY

ZAGADNIENIA


 

Prelekcje odbywają się:
w trzecią środę miesiąca, o godz. 17.15,
W SGGW przy ul. Nowoursynowskiej 159C,   w budynku 32 (zielonym)
Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji,    w Auli II.
Dojazd autobusami:  148, 166, 185, 193,  503.
WSTĘP WOLNY!
Nasz telefon – 0 22 59-37-004
e-mail: hanna_wysocka@sggw.pl
strona internetowa: wszechnica_zywieniowa.sggw.pl

 

Nagłówek
Aktualności

Wszechnica Żywieniowa
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

zaprasza na prelekcje:


Błonnik pokarmowy a zdrowie człowieka cz.1

dr hab. Jarosława Rutkowska (Zakład Analiz Instrumentalnychj, SGGW)

dr inż. Joanna Myszkowska-Ryciak
(Zakład Dietetyki, SGGW)

10 kwietnia 2019 r. (środa)
godz. 17.15

PLAKAT