Wszechnica Żywieniowa w SGGW

Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

SGGW w Warszawie

Wszechnica Żywieniowa w SGGW
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

21 marca W trosce o dobry sen
·         dr n. med. Michał Skalski (Katedra i Klinika Psychiatryczna, WUM)
18 kwietnia Żywność i żywienie a zdrowie
Dlaczego w masmediach jest tak dużo błędnych informacji?
·         prof. dr hab. Wojciech Roszkowski (Katedra Żywienia Człowieka, SGGW)
16 maja *  Choroby zapalne stawów - leczenie i żywienie
·         dr n. med. Alina Lisawa (NZOZ, SGGW)
·         dr inż. Danuta Gajewska (Katedra Dietetyki, SGGW)
20 czerwca ”Super food” - ciekawostki a fakty
·         dr inż. Katarzyna Świąder (Katedra Żywności Funkcjonalnej, Ekologicznej i Towaroznawstwa, SGGW)
·         dr inż. Joanna Rachtan-Janicka (Katedra Żywności Funkcjonalnej, Ekologicznej i Towaroznawstwa, SGGW)

 

PLAN PLAKAT sem. letni 2018

Spotkania odbywają się:
w trzecią środę miesiąca, o godz. 17.15,
w SGGW przy ul. Nowoursynowskiej 159c,
na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (zielony budynek, nr 32), w Auli II.
Dojazd autobusami: 148, 166, 185, 193, 503.

WSTĘP WOLNY!
Prelekcje transmitowane są on line – szczegóły na podanej niżej stronie internetowej.

Kontakt z organizatorką mgr Hanną Wysocką:
- telefon:             – (22) 59-37-004
- adres e-mail:    hanna_wysocka@sggw.pl
- nasza strona:    www.wszechnica-zywieniowa.sggw.pl

 

Prelekcje transmitowane są on line (kliknij) – szczegóły na podanej niżej stronie internetowej.

 

 

Nagłówek
Aktualności

Wszechnica Żywieniowa
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji

zaprasza na prelekcję pt.
Mikrobiologiczne zatrucia pokarmowe - znane i mało znane
21 lutego 2018 r. (środa)
godz. 17.15

prelekcję wygłosi:
dr Małgorzata Jałosińska
(Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności, SGGW)

Plakat